Aktivnošću na društvenim mrežama do uspješnog networkinga

Društvene mreže, B4CLOUD konferencija, Facebook,  Twetter, Instagram, LinkedIn, Hypo centar, Zagreb

Koristite društvene mreže na B4CLOUD konferenciji!

B4CLOUD konferencija koja će se održati jesen 2015. u Hypo centru idealna je prilika za edukaciju i networking. Kada posjećujete konferencije spremni ste usvojiti nova znanja i steći nova poznanstava. Ipak, jednu stvar možda zaboravljate – društvene mreže. Aktivnost na društvenim mrežama tijekom eventa može doprinijeti vašem osobnom brendiranju i uspješnom networkingu.

Kako za vrijeme konferencije maksimalno iskoristiti Twitter i Instagram? Evo što Mashable preporučuje:

1. Budite pozitivni
Slobodno izrazite svoje mišljenje, no neka vaš cilj bude širiti pozitivnu energiju. Čak i ako se ne slažete s pojedinim govornikom, nemojte kritizirati. Imajte na umu da će, ukoliko koristite hashtag eventa ili organizatora, vaš komentar vidjeti velik broj ljudi što kasnije može dovesti do neugodne situacije.

2. Koristite točan hashtag
Hashtag je odličan način da na jednom mjestu pronađete sve vezano uz event, saznate tko je još u publici i komentirate. No, pazite da ne koristite pogrešan.

3. Komunicirajte online s ostalim sudionicima
Uspostavite kontakt na Twitteru ili Instagramu s drugim osobama koje prate konferenciju. Iskoristite priliku da online druženje prebacite offline, dogovorite ručak, kavu, susret u pauzi… Na ovaj način možete stvoriti vrlo vrijedne veze.

4. Ne pretjerujte
Pazite da vas tvitanje ne ponese toliko da zaboravite zbog čega ste na konferenciji. Bitno je objavljivati toliko da bude informativno, ali ne previše da ne djeluje kao da uopće ne pratite event.

5. Zabavite se
Društvene mreže bi trebale biti zabavne. Zato, uživajte. Ne morate pisati samo ozbiljne komentare, pokažite i zabavnu stranu eventa.

Dođite na B4CLOUD konferenciju, poslušajte vrhunske predavače, proširite svoju mrežu poznanstava i budite aktivni na našim društvenim mrežamaTwitter, Facebook, LinkedIn.

Ulaznice su već u prodaji, prijavite se!

Izvor: 5 Tips for Using Social Media During Conferences